Warzywa uprawiane w domu? Postaw na kiełki!
KORONAWIRUS ? Te kiełki przeciwdziałają zakażeniom WIRUSOWYM !!!
Skoro kiełki soczewicy polecane są dla kobiet w ciąży, to dla każdego człowieka będą czymś wspaniałym.
- Źródło kwasu foliowego, substancji odpowiedzialnej za prawidłowy rozwój mózgu i układu nerwowego.
- Źródło witaminy C.
- Działanie antywirusowe.
- Działanie antynowotworowe.
- Mogą je spożywać osoby wrażliwe na związki żelaza.
Kiełki soczewicy są w pełni ekologiczne. BIO nasiona są certyfikowane i pozyskiwane z roślin bez użycia środków chemicznych i sztucznych nawozów.
Przygotowanie kiełków soczewicy do spożycia:
Namaczamy kiełki od 4-6 h w KIEŁKOWNICY, KLIKNIJ TUTAJ.
Kiełkownica umożliwia uprawę różnych kiełków na 3 poziomach.
Możesz też je też uprawiać w dowolnym pojemniku. Kiełki są gotowe do spożycia po 3-6 dniach.