Co w ekologicznych kiełkach rzodkiewki jest najlepsze?
- Kiełki rzodkiewki zawierają 2x więcej witaminy C jak jej korzeń!
- PODNOSZĄ ODPORNOŚĆ ORGANIZMU.
- Świetny lek na przeziębienie, mają też działanie wykrztuśne.
- Duża zawartość siarki w kiełkach rzodkiewki wpływa pozytywnie na stan skóry, włosów i paznokci.
Produkt certyfikowany, pochodzący z upraw ekologicznych bez użycia środków chemicznych i sztucznych nawozów.
Smak kiełków rzodkiewki:
Lekko ostry, pieprzny, podobny do korzenia rzodkiewki.
Przygotowanie kiełków:
Produkcja kiełków jest bardzo łatwa przy użyciu KIEŁKOWNICY, KLIKNIJ TUTAJ.
Kiełkownica umożliwia uprawę jednocześnie trzech rodzajów kiełków.
Możesz też je hodować w dowolnym pojemniku. Kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-6dni.