Nasiona na kiełki. RZEŻUCHA. Ekologiczne BIO

8,90 

aktualny czas oczekiwania na realizację zamówienia to około 10 dni roboczych
gratis roślinna niespodzianka do każdego zamówienia zawierającego rośliny
SKU: Brak danych Kategorie: ,
30 dni na zwrot
Rośliny starannie zabezpieczone
Ponad 60 lat tradycji w uprawie roślin
Darmowa wysyłka od 295 zł

Jakie właściwości mają kiełki rzeżuchy?

 

  1. Kiełki rzeżuchy o wyraźnym ostrym smaku są przeciwutleniaczem i antyoksydantem opóźniają proces starzenia.
  2. Ńeutralizują szkodliwe działanie wolnych rodników i usuwają ich nadmiar z organizmu.
  3. Wzmacniają organizm oraz poprawiają stan skóry, włosów i paznokci.
  4. Pomagają w chorobie niedokrwienna serca, miażdży, udar mózgu, cukrzyca, nowotwory czy choroba Alzhaimera.

 

Kiełki rzeżuchy BIO są certyfikowane, pozyskiwane z roślin bez użycia środków chemicznych i sztucznych nawozów.

 

Przygotowanie kiełków rzeżuchy do spożycia:

Namaczamy kiełki od 4-6 h w  KIEŁKOWNICY, KLIKNIJ TUTAJ.

Kiełkownica umożliwia uprawę różnych kiełków na 3 poziomach.

 

Możesz też je też uprawiać w dowolnym pojemniku. Kiełki są gotowe do spożycia po 3-6 dniach.

Waga 0,2 kg
Opakowanie:

20 gram, 100 gram

Mogą Ci się spodobać